EJEKT FESTIVAL 2024!

Το EJEKT FESTIVAL παρουσιάζει ένα καλοκαίρι με τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής!

Ένα απίστευτο line-up βγαλμένο από τα όνειρα των μουσικόφιλων κάθε είδους μουσικής: Maneskin, Bring Me The Horizon, Korn, Palaye Royale, Neck Deep, SpiritBox, Alice Merton, Bury Tomorrow, Loathe, Planet of Zeus, The Bonnie Nettles, Six For Nine.

ΟΑΚΑ P5

22.07.2024

KORN

SPIRITBΟX

LΟATHE

PLANET ΟF ZEUS

Οι Korn στο EJEKT Festival 2024!

Οι Korn είναι το συγκρότημα που δημιούργησε το nu metal και άλλαξε για πάντα την πορεία του σκληρού ήχου, φέρνοντας τον στο ραδιόφωνο και το mainstream κοινό. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία όλου του rock ήχου, με μια απίθανα επιτυχημένη καριέρα τριών δεκαετιών.

23.07.2024

MANESKIN

PALAYE ROYALE

ALICE MERTON

THE BONNIE NETTLES

Οι Maneskin στο EJEKT Festival 2024!

Tο απόλυτο φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 23 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Ρ5, ως headliner του φετινού EJEKT.

Από τη στιγμή που κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision το 2021, το ιταλικό συγκρότημα έχει παρασύρει σαν τυφώνας τα πάντα και έχει κάνει το κοινό να παραληρεί απ΄άκρη σε άκρη του πλανήτη, θυμίζοντας εποχές από το παρελθόν, όταν οι καλλιτέχνες ήταν πραγματικά είδωλα για τους οπαδούς τους.

24.07.2024

BRING ME THE HORIZON

NECK DEEP

BURY TOMORROW

SIXFORNINE

Οι Bring Me The Horizon στο EJEKT Festival 2024!

Tο κορυφαίο Βρετανικό συγκρότημα και ένα από τα μεγαλύτερα απώθημένα του εγχώριου κοινού επιτέλους θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 24 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ Ρ5, ως headliner του φετινού EJEKT.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ MORE.COM