ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ LIVE | Νέα ημερομηνία: Κυριακή 8 Σεπτεβρίου | Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού | Η προπώληση ξεκίνησε

Μαρίνα Σάττι live

Καλοκαίρι 2024

Νέα ημερομηνία
Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

 

©️ Giorgos Fakitsas

Η προπώληση ξεκίνησε

Τον τελευταίο μήνα το ελληνικό (και όχι μόνο) ίντερνετ έχει κατακλυστεί με… Μαρίνα Σάττι.

Pop, mainstream και ethnic, σαγηνευτική, αισθησιακή αλλά και τρυφερή, κυρίαρχη και λαμπερή, η Μαρίνα Σάττι, εκπροσώπησε φέτος την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision με το ΖARI της ξεσηκώνοντας το κοινό εντός και εκτός της χώρας ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να μεταφέρει, σε κάθε σκηνή το καλοκαίρι ένα δυναμικό live.

Μετά τα απανωτά sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Παρίσι, η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει στην Αθήνα για μια ακόμα συναυλία στις 8 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Η Μαρίνα δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει, κάθε χρόνο φέρνει και μια νέα πρόταση στη μουσική της, μέσα από ένα χαρμάνι αναφορών, επιρροών και επιλογών που ξαφνιάζουν και ανανεώνουν διαρκώς τη σχέση της με το κοινό. Mόλις κυκλοφόρησε το νέο μίνι άλμπουμ της με τίτλο P.O.P μια εξωστρεφή συλλογή 100% ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic & παραδοσιακούς ήχους έξυπνους και ατακαδόρικους στίχους, καθώς και πολλές εκπλήξεις, όπως μόνο η ίδια ξέρει να κάνει με κάθε δισκογραφική της δουλειά. Φέτος, ειδικά, μας καλεί στις συναυλίες της με φόρα και διάθεση ανατροπής. Μέσα από απρόσμενες προσεγγίσεις και πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, η Μαρίνα δεν σταματά να αναδομεί με απαράμιλλη φρεσκάδα όλο το εύρος από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων ως την trap.

Από τη Μάντισσα ως τη YENNA της, από το viral του περσινού καλοκαιριού TUCUTUM, ένα τραγούδι-σχόλιο πάνω στη βαλκανική trap, έως την πανευρωπαϊκή έκρηξη που προξένησε το ZΑRI της που «κάθισε» από τις πρώτες μέρες στο #1 σε YouTube, spotify, apple music αλλά και στο #50 global YouTube, η αγαπημένη hitmaker και performer καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Σε παγκόσμιο επίπεδο, το “ZARI” κατέκτησε υψηλές θέσεις σε charts πάρα πολλών χωρών, και βρέθηκε στη θέση Νο17 του Global Viral Chart, ενώ μάλιστα πρόκειται για την μοναδική ελληνική κυκλοφορία με ελληνικό στίχο που βρίσκεται εκεί, ανάμεσα σε διεθνή hits. Δύο σχεδόν μήνες μετά την κυκλοφορία του P.O.P. , το E.P. συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των charts, ενώ το video clip του “LALALALA” πλησιάζει τις 8 εκ. προβολές στο Youtube.

Η Μαρίνα Σάττι καταφέρνει να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της και στις συναυλίες της. Mε ένα πρόγραμμα που μας ταρακουνάει, μας μαγεύει και μας κάνει να χορεύουμε στο ρυθμό της, χωρίς να δίνουμε λόγο σε κανέναν. Ζουρνάς, νταούλι και 808, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα και beats, trap και αισθησιασμός – η Μαρίνα Σάττι ρίχνει το Ζάρι της αυτό το καλοκαίρι και τολμά να είναι αυτή ακριβώς που νιώθει  όπου κι αν βρεθεί! Ακολουθήστε την και κάντε ακριβώς το ίδιο!

©️ Giorgos Fakitsas

INFO
ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ LIVE 
Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Εισιτήρια: 
Γενική Είσοδος: 20 €

Προπώληση: ticketservices.gr

Ώρα έναρξης: 21:00

Πρόσβαση
* Η προσέγγιση με αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του θεάτρου για τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων θα επιτρέπεται μόνο σε ΑμεΑ, ηλικιωμένους, καθώς και για επιβίβαση/αποβίβαση ταξί.
Παράλληλα, ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 19.00 έως τις 21.30 ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου.
Μετά το πέρας της συναυλίας, τo shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το θέατρο.
Προτεραιότητα θα έχουν ηλικιωμένοι, άνθρωποι με κινητικές ή άλλες δυσκολίες, έγκυοι.

Management: Alex Elsabag

Παραγωγή: Golden Records – PROSPERO

Ακολουθήστε τη Μαρίνα Σάττι
Instagram | Facebook | Spotify | YouTube | Website | Τiktok

Επικοινωνία – Προβολή στα Media


zumacom.gr | Facebook | Instagram | Linkedin | Tik Tok