Αυτές είναι οι 2 φεστιβαλικές ημέρες του Ιουλίου που δεν πρέπει να χάσεις!

Το Release Athens 2024 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αφού έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 5 υπέροχες βραδιές που δύσκολα θα ξεχάσουμε!
Δες εδώ όλα τα recaps με μερικά από τα κορυφαία στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις των Pulp, The Smile, The Offspring, Megadeth, Blind Guardian, Parov Stelar μεταξύ πολλών άλλων.

Καθώς μπήκαμε στον Ιούλιο προετοιμαζόμαστε για μια ακόμα πιο δυνατή συνέχεια με 6 εξίσου συναρπαστικές ημέρες όπου θα απολαύσουμε: σύγχρονη pop με τους Cannons (6/7), απολαυστικό groove με Thievery Corporation και Black Pumas (9/7), χορταστικό metal με Judas Priest, Bruce Dickinson (21/7) αλλά και Behemoth, Testament (28/7) και φυσικά το πλέον πολυαναμενομένο φεστιβαλικό διήμερο της χρονιάς.

Στις 17 και 18 Ιουλίου υποδεχόμαστε τους Massive Attack και τους Duran Duran, αντίστοιχα, δύο σπουδαία ονόματα που έχουν γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής. Οι πρώτοι, επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια για ένα show που αναμένεται να είναι το καλύτερο που έχουν παρουσιάσει ποτέ στην Ελλάδα. Μαζί τους, οι Beak> του Geoff Barrow (Portishead), οι οποίοι έρχονται στο Release Athens Festival έχοντας στις αποσκευές τους έναν από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς αλλά και οι Mount Kimbie, ένα από τα πιο περιπετειώδη συγκροτήματα του σύγχρονου indie.

Οι Duran Duran από την άλλη, δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Μιλάμε άλλωστε για ένα από τα μεγαλύτερα pop συγκροτήματα όλων των εποχών, μια από τις πλέον καθοριστικές μπάντες των τελευταίων 40+ ετών, με αμέτρητες επιτυχίες και μια αξιοζήλευτη πορεία που συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι σήμερα.

Μη χάσεις τη διαθέσιμη ειδική προσφορά για να δεις back 2 back, τα μεγαλύτερα shows του Ιουλίου σε προνομιακή τιμή.

 

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!