• Home
  • /
  • MUSIC
  • /
  • THE CRASHES, THE AFTER MATHS, LAZY MAN’S LOAD at AN CLUB!

THE CRASHES, THE AFTER MATHS, LAZY MAN’S LOAD at AN CLUB!

THE CRASHES, THE AFTER MATHS, LAZY MAN’S LOAD

Την Πέμπτη 18 Απρίλη στο An Club οι The After Maths καλούν τους φίλους τους The Crashes και Lazy Man’s Load για να μοιραστούν μαζί τη σκηνή, στα πλαίσια της προώθησης του νέου album τους “Hotel Hilbert”.
Πρόκειται για τρεις ανερχόμενες και ιδιαίτερες μουσικά μπάντες και αναμένεται ενα αμιγώς rock and roll live, με στοιχεία blues, psych, rock, grunge, fuzz rock, garage, stoner και άλλα πολλά.

Stay tuned for The Rok’anRole.

Damage 5 euros

Fb event: https://www.facebook.com/events/2305401969705293/

ΒIΟΓΡΑΦΙΚΑ

The After Maths

Οι Τhe After Maths περιγράφουν τη μουσική τους ως after rock (rock ‘n roll, fuzz ,psych, indie, theatrical, blues, rock ). Στο τέλος του 2016, σε συνεργασία με τον παραγωγό τους Άλεξ Μπόλπαση, ξεκίνησαν σταδιακές ηχογραφήσεις στα Artracks Recording Studios για το πρώτο full length album τους “Hotel Hilbert” .

Το πρώτο single και video clip το οποίο εισάγει το album, ονομάζεται “Ηοw to fix perfection”, κυκλοφόρησε στις 1/5/2018 και έχει ήδη θετικές κριτικές και ραδιοφωνικά airplays ανά τον κόσμο (Radio Free Brooklyn-New York ,SWIT ,ΕΡΤ3WebRadio, Star WebTv ,Best 92.6 κ.α.).

Κατά τη διάρκεια του Χειμερινού Ηλιοστασίου, στις 21 Δεκεμβρίου, κυκλοφόρησε το πρώτο album της μπάντας, το οποίο έκανε ραδιοφωνική πρεμιέρα στο Radio Free Brooklyn στη Νέα Υόρκη.

Στις 14 Φλεβάρη δόθηκε στη δημοσιότητα το δεύτερο clip του album ” Vendetta”, το οποίο παρουσιάζει ένα ασπρόμαυρο, κινούμενο photo κολλάζ , με εικόνες απο σημαντικά γεγονότα και πρόσωπα ανά τον κόσμο , που αφορούν στην πολιτική , στον πόλεμο, στην καταπίεση, σε έμφυλα κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα, σκηνοθετημένο με τέτοιο τρόπο ώστε οι να δημιουργείται ένα brainstorm ιδεών, συναισθημάτων και προβληματισμών.

Η μπάντα έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα live εμφανίσεων για την προώθηση του album του (Αn, Crust, Six Dogs , Ίλιον plus κλπ.)

Με νέα μέλη και συνδυάζοντας στοιχεία απο τo παράδοξo του Hilbert μέχρι και ινδουιστικά mantras, δημιουργούν ένα δικό τους ηχόχρωμα προς εξερεύνηση.

1) Stream and download
Digital Platform

http://radi.al/TAM_HotelHilbert
2) Facebook:
https://www.facebook.com/the.aftermaths.gr/
Instagram
https://www.instagram.com/the_after_maths/

3) Υοutube
https://youtu.be/aFhnC0RADzA
https://www.youtube.com/watch?v=4RGZY6GZz3M

 

The Crashes
Βρεθήκαμε πρώτη φορά την άνοιξη του ’18.  Βασική κινητήρια δύναμή μας: η αγάπη για jams και το rock n’ roll. Έχοντας προχωρήσει κάποιες ιδέες σε πολύ μικρό διάστημα, αποφασίσαμε να ηχογραφήσουμε live ένα ΕΡ 6 κομματιών μας, στις αρχές του καλοκαιριού.

Όσο προχωρούσε το post production του άλμπουμ, συμμετείχαμε για το πρώτο μας live στο Kio Fest Vol.4 στην Άρτα.

4 Αυγούστου έγινε το release του ΕΡ μας στο Bandcamp.

Σεπτέμβριο ανεβάσαμε στο YouTube το video για το τελευταίο κομμάτι του ΕΡ, “She’s Howling” και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε καινούριο υλικό, μέρος του οποίου παρουσιάσαμε λάιβ στην Καλαμάτα τον Οκτώβριο, στο Bandapart Studio.

Οι επιρροές μας ξεκινούν από Classic Rock (Led Zeppelin, Black Sabbath, Pink Floyd, The Doors) και φτάνουν στα παρακλάδια των Jane’s Addiction, Birthday Party, Christian Death, QOTSA και Jack White.

Έχοντας ήδη lives εντός Αθηνών (μεταξύ αυτών και ως opening act στην Kovacs στις 16/2), συνεχίζουμε ετοιμάζοντας παράλληλα νέο υλικό κι έχοντας στα σκαριά το 2ο μας video.

https://thecrashes.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/Thecrashesofficial/
https://www.youtube.com/watch?v=3ZqVFCTZ-6o
https://www.youtube.com/watch?v=_VtpZNb3DMs

 

Lazy Man’s Load

Οι Lazy Man’s Load (aka LML) παίζουν swampalyptic chaos rock, και ιδρύθηκαν το 2016, από τον Savvas (κιθάρες) και τον Chow (μπάσο). Το line-up της μπάντας συμπληρώθηκε απο τους από τους Roxx (φωνή, στίχοι), Pani (Drums) και πρόσφατα από τον Johnny Fixx (κιθάρες). Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο single τους με τίτλο “Start Breathing” τον Σεπτέμβρη του 2017 και στο Mini-tour που έκαναν σαν support των Skandal, κέρδισαν αμέσως την καρδιά του κοινού.

Συμμετείχαν ως support act στους Beggars τον Φεβρουάριο του 2018 στο Αν club και τον Ιούνη έπαιξαν στο Agiannas Music-fest σαν support στους Sober on Tuxedos και τους Big Noise Attack και τον Σεπτέμβριο πάλι ως support στους Tuber και Naxatrasστο 3οLet It Beer Summer Festival.

Αν και οι stoner επιρροές της μπάντας είναι προφανείς, τα heavy κιθαριστικά riffs και η progressive διάθεση των συνθέσεων σε συνδυασμό με τα αιχμηρά φωνητικά και τους καταπιεστικούς στίχους δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα χάους και Rock & Roll.

Η μπάντα ξεχωρίζει για τις δυναμικές της live εμφανίσεις και τον ογκώδη ήχο τους στις παραγωγές τους. Το Persian Mistress είναι το 2ο single της μπάντας, και πρόκειται για ένα mid-tempo ξεσηκωτικό κομμάτι με ξεκάθαρη την αίσθηση του groove.

Instagram: https://www.instagram.com/lmlgrofficial/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCfl0rzr6JE9MV_1D3rD4Zrg

Facebook: https://www.facebook.com/lmlband/

Web: https://lazymansloadathens.wixsite.com/lmlofficial