Kadebostany: Η δημοκρατία σε ένα παράλληλο σύμπαν

 

Οι Kadebostany έρχονται και πάλι στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για να δώσουν το εναρκτήριο λάκτισμα των μεγάλων συναυλιών, από τα μέσα του Μάρτη!
Ο Guillaume de Kadebostany απάντησε στο κάλεσμα του puzzlemag και τα ‘πε (σχεδόν) όλα!

Μπορώ να σε αποκαλώ, Κύριο Πρόεδρο;

Όπως αγαπάς.

Ποιος είναι ο πιο σημαντικός νόμος στη Δημοκρατία του Kadebostany;

Μην ακολουθείς τους κανόνες και ζήσε σαν να είναι η τελευταία σου μέρα.

Ποιος είναι ο Έλληνας καλλιτέχνης που θα θέλατε να μοιραστείτε το stage μαζί του;

Ο Aris San.
(τσέκαρε εδώ για να καταλάβεις τι τυπάρα είναι ο Guillaume)


Φαίνεται να αγαπάτε το ελληνικό κοινό. Τι ΄ν΄αυτό που δυναμώνει την αγάπη σας αυτή;

Η ανιδιοτελής αγάπη τους είναι αξιοσημείωτη. Καταλαβαίνουν τη μουσική μου. Νομίζω ότι μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τη μελαγχολία.

Μίλησέ μας λίγο για το Release Festival του ΄17! Πιστεύουμε ότι, αντίθετα με άλλες μπάντες, εσείς ευχαριστηθήκατε τη βροχή! Ισχύει;

Αυτό ήταν κάπως μυστηριώδες, η πρώτη νότα του show ήταν συμπτωματικά ταυτόχρονη με ένα κεραυνό. Αυτή ήταν η επιστροφή μας, με ένα εντελώς καινούριο show και η ανταπόκριση του κοινού ήταν μνημειώδης! Σίγουρα ήταν μια νύχτα που θα θυμόμαστε, όπου παίξαμε μουσική με τα στοιχεία της φύσης και δημιουργήσαμε κάτι καινούριο με τους αγαπημένους Έλληνες fans μας.

Τι να περιμένουμε από την εμφάνισή σας στο Fuzz;

Ετοιμάζω ένα καινούριο show, κάτι πολύ φιλόδοξο! Μουσικά θα έχουμε τα παλιά και τα καινούρια hits μας, και τα καινούρια κομμάτια από το επερχόμενο album μας, παιγμένα με έναν τρόπο που μόνο live επί σκηνής μπορούν να παρουσιαστούν. Οπτικά, θα είναι θεαματικό! Είμαστε γνωστοί για τις μοναδικά live shows μας και θα αποδείξουμε ότι αυτό είναι αλήθεια παραπάνω από το συνηθισμένο.

Είναι φανερό ότι διάλεξες ένα καινούριο μονοπάτι για να συνθέσεις το Monumental. Ποιο πιστεύεις ότι είναι το διαφορετικό σε αυτό το trackπου το έκανε hit;

Υπάρχει μια συγκεκριμένη μαγεία σε ένα hit και σίγουρα δεν έχω τη συνταγή. Περισσότερο απ’ όλα πιστεύω στη σκληρή δουλειά και όχι στον παράγοντα τύχη.
Φτιάχνω μουσική που θα την έψαχνα στο Shazam.

Πως φαντάζεσαι τους Kadebostany σε 20 χρόνια από τώρα;

Πιστεύω ότι θα είμαστε η απόδειξη του ότι μπορεί κανείς να είναι 100% ανεξάρτητος και επιτυχημένος δημιουργώντας ταυτόχρονα κάτι καινούριο πολύ υψηλής ποιότητας.

Υπάρχει κάτι στην πραγματικότητα που σε εμπνέει ή είναι όλα βασισμένα στη φαντασία σου;

Το να παρατηρώ τις ζωές των άλλων είναι η πρώτη πηγή έμπνευσης για μένα.Έχω την φοβερή ικανότητα να μεταμορφώνω τα συναισθήματά μου σε μουσική.


Αν ήσουν Ο πρόεδρος για μία μέρα, τι θα άλλαζες σίγουρα?

Είμαι ήδη Ο πρόεδρος και η επανάσταση είναι προ των πυλών!

 

Τον περιμένουμε με την ίδια θέρμη, όπως πάντα!

Ραντεβού εκεί!

 

της Ζωής Νικολάου

 

Info:

Η προπώληση ξεκινάει, και για τις δύο συναυλίες (Αθήνα / Θεσσαλονίκη), προς 22 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 25 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ για όλες τις συναυλίες : τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload , Seven Spots , Media Markt , Ευριπίδης, στο Viva Kiosk (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr (Αθήνα), www . fixfactoryofsound . gr (Θεσσαλονίκη) και www.viva.gr

 

Kadebostany + opening acts (tba):

Πέμπτη 15 Μαρτίου, Lab Art (Βόλος).

Παρασκευή 16 ΜαρτίουFix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310 500670 & 2310 504014 / www. fixfactoryofsound.gr ) και

Σάββατο 17 ΜαρτίουFuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817,www.fuzzclub.gr ).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.